Ångmaskiner – Rengöring som är smidig och enkel

En maskin som använder antibakteriell ånga är en nödvändig del av utrustningen för att upprätthålla sanitet i gym och fitness center. Dessa ångmaskiner använder torr ånga för att smälta fett och mjuka upp smuts och underlätta deras borttagning. Detta är det senast i raden av ångmaskiner. Dessa maskiner, eliminerar som namnet antyder, de flesta bakterier som finns på gymutrustning, golv och andra ytor. Dessa maskiner ta bort så mycket som 99,99 procent av bakterier från ytor.

Antibakteriella ångtvättar för gym och Fitness Center

Hög ångtemperatur

så rengör du med ångrengöringMånga antibakteriella maskiner har temperaturer så hög som 196° C. Den höga temperaturen är mycket viktigt för den övergripande kvaliteten och hastigheten av reningsprocessen. Värme löser många typer av föroreningar, som fett, socker, mögel och liknande ämnen. Het ånga är därför en av de mest effektiva naturliga rengöringsmedlen.

Dessa maskiner är också mer hållbara än lågpris ångmaskiner. Hög kvalitet på pannan, maskin och verktyg gör dessa kommersiella ångsystem till den bästa utrustningen för att eliminera bakterier och ta bort smuts och orenheter.

Högtryck nivå

Maskiner som eliminerar bakterier har högre genomsnittlig tryck än maskiner för icke-kommersiellt bruk. Vissa maskiner har trycknivåer så högt som 125 psi. Detta gör att städningen går lättare. En rad verktyg, som nämns nedan, tar bort smuts från varje typ av yta, inklusive förseglade trä och laminerade golv.

Olika rengöringsverktyg

Mångfalden av verktyg har gjort kommersiella ångmaskiner oumbärliga för rengöring på kommersiella områden. Med en liten borste, du kan ta bort jämförelsevis hårda uppbyggnader av fett från plattor och stenar. Nylonborstar är avsedda för användning på mjukare underlag. De bästa ångtvättarna är utrustade med många andra typer av verktyg. De har borstar i stora och små storlekar för rengöring av alla golv dimensioner. De har även mindre triangulära borstar för rengöring av hörn. Många industriella ångtvättar har verktyg för rengöring av handfat, fönster, speglar och andra ytor.

Tuggummi borttagning

Vissa kommersiella ångtvättar som har antibakteriella egenskaper har också valfritt kit för borttagning av tuggummi. Detta hjälper entreprenörer att ta bort kasserade tuggummin från betong, sten, kakel och liknande ytor. Dessa maskiner används för rengöring av trottoarer, gångvägar, golv och liknande ytor. Tuggummi borttagning med hjälp av dessa industriella ångtvättar är en otroligt snabb process, ångan mjukar upp även härdat gummi och gör deras borttagning snabbt och enkelt.

Robusta delar

De bästa städmaskinerna som använder ånga har varaktiga delar som är lätta att byta ut, när behovet uppstår. Pannan är tillverkad av rostfritt stål, vilket gör att den klarar av högt tryck och temperatur. Många städmaskiner har pannor som kräver minimalt med underhåll på grund av de är självrengörande. Leta efter kommersiella ångtvättar som har livstids garanti på pannan.

De senaste kommersiella ångtvättar har hållbara pannor och många olika och bra verktyg. Förutom att vara hållbara, verktygen är mindre kostsamma och därför kan ersättas lättare när det behövs.

En annan fördel med städutrustning som använder ånga är att fylla på vatten är lätt att göra. Detta gör reningsprocessen snabbare och enklare. Dessa och många andra fördelar har hjälpt popularisera bärbara ångtvättar bland städare på gym och entreprenörer.